zeskamp spelen

Bol schoorsteenspel (2x)

De ballen moeten naar de eindstreep en je mag ze niet met je handen vastpakken, je vervoert ze op een schoorsteen. Om de beurt brengt ieder teamlid de bal naar de eindstreep. Als de bal valt krijg je strafseconden. Welk team is het snelst.

   €5,-

Zeskamp brandweerspel (2x)

Met het brandweerspel is het de bedoeling om in de beschikbare speeltijd zoveel mogelijk water naar de eindstreep te brengen. Dit kan met 5 bekertjes op het plateau dat op de 4 helmen is gemonteerd. Snelheid is goed maar ga je te snel dan vallen de bekers, kost het je water op de eindstreep en word je nat.

  €6,-

Dienblad race (2x)

Probeer zoveel mogelijk water over te brengen. Aan het dienblad zitten 2 touwen en met 2 teamleden (ieder een touw) wordt het dienblad vastgepakt, in evenwicht gehouden en naar de eindstreep gebracht. Elke keer met 2 bekertjes erop.

   €5,-

Ballenbroek (2x)

1 speler trekt de ballenbroek aan. de andere spelers proberen om de beurt vanaf een zelf te bepalen afstand ballen in de broek te gooien. Welk team lukt het om de meeste ballen in de broek te gooien.

variatie; de spelers een parcours laten lopen voordat ze de ballen in de broek proberen te gooien.

  €6,-

spijker poepen

Bij het spel Spijkerpoepen moet je de spijker in één van de fles zien te krijgen. Het klinkt makkelijk maar met een riem om je middel waaraan de spijker vast zit, is dat best wel ingewikkeld. Dus ga gehurkt boven de fles hangen en probeer de spijker in de fles te krijgen door door je benen te zakken. Je mag je handen niet gebruiken!

Er zijn 4 spellen beschikbaar, je kunt dus ook een estafettewedstrijd houden!

   €4,- 

zaklopen (6x)

6  gekleurde loopzakken. De deelnemers moeten een bepaald parcours afleggen (zo’n 50 meter), waarbij hun benen in een  zak zijn gestoken. Wie het eerst aankomt heeft, uiteraard, gewonnen.                                Elke zak is 76 cm hoog en 60 cm breed.

€4,-   

touwtrekken

Bij touwtrekken staan twee teams tegenover elkaar en proberen de anderen over de streep te trekken. Welk team trekt als eerste het andere team over de streep!

€4,-

dienbladen stapelen (2x)

Welke speler kan met 10 dienbladen met ieder 6 bekers het snelst een parcours lopen.                                            Men kan dit spel ook met 2 teams of 2 spelers lopen, dan heeft ieder 5 dienbladen met 30 bekers.                  Of men plaats maar 1, 2 of 3 bekers op ieder dienblad waardoor het moeilijker wordt om de dienbladen op elkaar te stapelen.

     €6,-

3 benen race elastieken (6x)

Deze comfortabele, met badstof beklede elastische banen zijn ideaal voor allerlei samenwerking spelletjes. Denk aan 3-benen race, 3-benen voetbal of een samenwerking parcours.
    €4,-

funslang (2x)

Met je team van 4-5 personen sta je in de Funslang en probeer je als een grote lopende band vooruit te komen. Met dit spel is teamwork echt een must, wat dit spel nog leuker maakt. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

   €6,-

vliegend tapijt (2x)

Ga op het vliegend tapijt staan en spring allemaal tegelijk omhoog. Op hetzelfde moment trekt een ander teamlid het tapijt naar voren en zo leg je een parcours af.  Voor volwassenen.

          €6,-

zaklopen met 2 à 3 personen (2x)

De deelnemers van ieder team kunnen met 2 of 3 personen in een zak gaan staan en een parcours afleggen. Welke groep is als eerste bij de finish. Voor volwassenen.

          €6,-

 

Lange tenen spel (2x)

Met deze lange tenen spel moet je proberen een bal over een parcours te lopen. Maar pas op het spel is moeilijker als het lijkt!

    €4,-

doel schieten (2x)

Met een kruisboog op een doel schieten. Wie van de spelers kan in de roos schieten.                                                  De doelen kun je neerzetten of ophangen                                                                                                                          Afmeting 48 bij 48 cm

.    €4,-

helmen race (4x)

Beker op de helm vullen met water en er een parcours mee lopen. De kunst is om zoveel mogelijk water in de beker te houden!  Je kunt met meerdere spelers (maximaal 4 tegen elkaar de strijd aan gaan, estafette)    Ook kan men het water in de beker overgeven aan de volgende speler welke ook een helm op heeft en zo verder tot de eindstreep bereikt is.

Dit spel is ipv. water in de beker ook mogelijk met voetballen op de beker.

   €5,-

water doorgeef spel (6x)

De teamleden staan verspreid tussen start en finish, ze mogen lopen maar hebben allemaal wel een water-doorgeef-stok, de eerste schept het water uit de ton, geeft het door aan de volgende en de laatste doet het water in de emmer. Het team dat zo het meeste water overbrengt wint                                                                            Een team heeft de rode bekers en het andere team heeft de blauwe bekers.

   €4,-

ei schieten (6x)

Houten ei op lepel leggen achter de gemarkeerde lijn gaan staan en schieten. Wie komt het verst.

   €4,-

oberrace (2x)

Met een dienblad,  wijnglazen gevuld  met water een parcours lopen (horden). De kunst is om zoveel mogelijk water naar de overkant te brengen.                                                                                                                               Je kunt dit spel met 2 teams tegen elkaar spelen.

   €6,-

Tangram XXL

Probeer met de puzzelstukje een vierkant te maken.

Als je dit te makkelijk vind kan je er ook figuren van leggen, voorbeelden krijg je erbij.
Je kan dit spel alleen spel of in teamverband en er zijn 2 tangram puzzels dus het is ook mogelijk om met 2 personen of 2 teams tegen elkaar te strijden.

Afmeting 96 cm bij 96 cm.

     €7,50

 

zaklopen 2 aan 2

De deelnemers staan ieder in een zak en deze zijn aan elkaar gekoppeld. Dit kan met 2 zakken maar ook met 3 zakken.

  €5,-