waterspellen

bal schieten met een waterpistool

Met het waterpistool het balletje van de pion afschieten. Er zijn 2 kleuren waterpistolen zodat men met 2 teams tegen elkaar kan strijden.

   €4,-

In 2 teams met waterpistool bal tussen de pionnen doorschieten

   €4,-

water ballonnen dart

Negen ballonnen opblazen vullen met water en op de plankjes op het speelbord leggen (zie foto).
De spelers of teams gooien om de beurt met een dartpijltje en proberen daarbij de ballonnen stuk te gooien. Welke speler of team de meeste ballonnen stuk gooit is winnaar.

Je kunt ook een getal schrijven op de ballon, dit is dan het aantal punten wat de speler of team krijgt als de ballon stuk gegooid wordt.

Afmeting 165 cm lang en 65 cm breed.

   €7,50 (exclusief ballonnen)

Ballonnen zijn er apart bij te bestellen 100 stuks voor €8,-.

Helmen race

Beker op de helm vullen met water en er een parcours mee lopen. De kunst is om zoveel mogelijk water in de beker te houden!

Je kunt met meerdere spelers (maximaal 4 tegen elkaar de strijd aan gaan, estafette)

Ook kan men het water in de beker overgeven aan de volgende speler welke ook een helm op heeft en zo verder tot de eindstreep bereikt is.

  €5,-

water doorgeefspel

De teamleden staan verspreid tussen start en finish, ze mogen lopen maar hebben allemaal wel een water-doorgeef-stok, de eerste schept het water uit de ton, geeft het door aan de volgende en de laatste doet het water in de emmer. Het team dat zo het meeste water overbrengt wint.

Een team heeft de rode bekers en het andere team heeft de blauwe bekers.

   €4,-

pingpongbal schieten

Probeer de pingpongballetjes van de standaard af te schieten met een water pistool. Deze heb ik 2x met de mogelijkheid om met 2 groepen tegen elkaar te strijden.

  €4,-

oberrace

Met een dienblad,  wijnglazen gevuld  met water een parcours lopen (horden). De kunst is om zoveel mogelijk water naar de overkant te brengen.

Je kunt dit spel met 2 teams tegen elkaar spelen geschikt voor een zeskamp.

 €5,-

waterbekers schieten of gooien

10 bekers vullen met water. In een Pyramide op elkaar plaatsen. Om schieten met een waterpistool of om gooien met foam ballen.

  €4,-

clowns omschieten met een waterpistool

5 rubberen clowns recht op zetten en van een zelf te bepalen afstand omschieten.

€4,-