kinderspellen

6 spellen voor €20,- of als je de spellen afzonderlijk wilt huren geld €4,- per spel.
voetbal blik schoppen

Stapel de 6 blikken op in een Pyramide vorm en probeer deze van een tevoren bepaalde afstand om te schoppen. Of zet de blikken langs elkaar en probeer ze dan om te schoppen.

prinses kegelen

Welke speler kan de meeste prinsessen omgooien. Maar let op want er staan poppetjes op de baan die de bal tegen houden.

            

Frozen klittenband bal gooien

Om de beurt mogen de spelers met 3 “klittenband” ballen gooien op de klittenbandrondjes. Bij wie van de spelers blijven de meeste “klittenband” ballen hangen op de rondjes.

balanceerbord voor kinderen

Zet je voeten op de afbeelding en probeer door te balanceren de bal of ballen in het midden van het doolhof te krijgen.

Afmeting 62 bij 47 cm en een belastbaarheid van 100 kg.

ei schieten uit eierdop

Probeer de kunststof eieren met een kruisboog uit de eierdop te schieten (pijl is met een bolletje in plaat van met een punt). Wie van de spelers kan dit met de minste schoten?

magnetisch dartbord “ridders”

Magnetische dartbord thema “ridders” met 6 pijltjes. De dartpijlen zijn van plastic en hebben een metalen dop in plaats van Scherpe punten hierdoor kan het veilig door kinderen gespeeld worden. Het bord kun je neer zetten.                                                                                                                                                                                                    Afmeting lengte 1.20 cm en breedte 56 cm.

frozen estafette

Met 2 teams tegen elkaar of in een groep te spelen.  Voordat men het spel gaat spelen zet men een parcours uit met pionnen.                                                                                                                                                                                      De eerste speler van ieder team trekt de schoenen (schoenmaat 33) aan, klapt de paraplu uit houd die in de hand en pakt met de andere hand het dienblad met het prinsessen glas en loopt het parcours. Speler twee is dan aan de beurt. De kunst is dat het glas niet valt want dit levert 10 straf seconden op. Welk team is het snelst.

Efteling spel blik gooien

Op het plateautje zet je 10 blikken en wie van de kinderen kan in 3 worpen de meeste blikken omgooien. Afmeting spel 106 cm hoog, 70 cm breed en 36 cm diep.

Efteling spel darten

Wie van de kinderen kan met 3 magnetische pijltjes gooien op het dartbord,  de meeste punten scoren.         Afmeting spel 106 cm hoog, 70 cm breed en 36 cm diep.

Efteling spel bel luiden

Wie van de kinderen kan met 3 keer gooien met pitten zakjes de meeste punten scoren.                        Afmeting spel 106 cm hoog, 70 cm breed en 36 cm diep.

verjaardagsspel

Met een kleurendobbelsteen gooien, het kaarsje met deze kleur mag uit de taart gehengeld worden, is dit te moeilijk dan mag het ook met een hengel met een magneet.

Donald Duck blikgooien

Een houten staande Donald Duck met een dienblad in de hand waarop je 10 blikken(met Mickey en Mini mouse op kunt zetten. En wie van de kinderen kan in 3 worpen de meeste blikken omver werpen.

Disney figuren omgooien

Gooi met een bal de Disney figuren welke met een scharnier op de balk staan om.

lange tenen spel

Met deze lange tenen spel moet je proberen een bal over een parcours te lopen. Maar pas op het spel is moeilijker als het lijkt!

cadeau hengelen

Er liggen cadeautjes in de zak en het is de bedoeling dat er die met een hengeltje met magneet uitgevist worden.

Diameter bak 67 cm.

ei op lepel race

Een spel bestaande uit 6 houten lepels en 6 houten eieren. Loop een parcours met een ei op een lepel. Wie is het snelst.

sneeuwwitje ballen gooien

Om de beurt gooien de kinderen met 4 ballen.

Wie kan de meeste punten scoren.

Afmetingen van het bord 105 cm lang en 85 cm breed.

brandend huis

Schiet met een kurkpistool/kruisboog (pijltjes met zuig nap) of balletjes de vlammen uit in het brandend huis.

Afmeting: 120 bij 82 cm.

   

magnetische dartbord thema “circus”

Magnetische dartbord thema “circus” met 6 pijltjes. De dartpijlen zijn van plastic en hebben een metalen dop ipv. Scherpe punten hierdoor kan het veilig door kinderen gespeeld worden. Het bord kun je neerzetten .

Afmeting: 77 bij 50 cm.

giraffe slingerspel

Slinger de ballen van je eigen kleur om het frame. Wanneer dit lukt haal je het aantal punten wat aan de zijkant staat. Welke speler is het eerst bij de 21 punten.

Afmeting: 110 bij 79 cm.

eendjes hengelen

Probeer zo veel als mogelijk eendjes uit de bak te hengelen.
Je kunt punten verbinden aan de kleuren van de eendjes (bijvoorbeeld het oranje eendje 1 punt, het blauwe eendje 2 punten, het paarse of rode eendje 5 punten.

Diameter bak 67 cm.

Je kunt 2 kinderen laten spuiten met een waterpistool, dan is het water in beweging en is het moeilijker om de eendjes te vangen.

   (exclusief waterpistolen)

beertje ballen gooien

Wie kan de meeste ballen gooien in de bak van het beertje?

blikgooien of schieten

Gooi met de pittenzakjes of schiet pijlen (met zuignapjes) met de kruisboog zoveel mogelijk blikjes omver. Keuze uit de rode blikken.

€4,-       

 

 clowns omschieten met een waterpistool

5 rubberen clowns recht op zetten en van een zelf te bepalen afstand omschieten.

 

   

staarten tikkertje

Maak de staarten vast met het clipje aan de kleding en rennen maar.
Probeer zoveel mogelijk staarten van de medespelers te pakken.
Spannend en leuk!

domino xl

De dominostenen worden verdeeld onder het aantal spelers. In het midden legt men een dominosteen neer. De eerste speler kijkt of hij/zij een passende dominosteen heeft en legt deze aan de steen in het midden. De volgende speler is aan de beurt en legt evt. ook een passende steen aan. De volgende speler is enz. Dit herhaalt zich tot de dominostenen op zijn. De speler die als eerste al de stenen kwijt is wint!

 

Dierenmemory

Dit spel kun je met 2-4 spelers spelen. Leeftijd 3 tot 6 jaar.
Er zijn 10 verschillende dieren (twee van elk) deze liggen onder pionnen.
De spelers draaien om de beurt steeds 2 pionnen om. Wanneer er twee dezelfde dieren onder de pionnen liggen mag deze speler nog een keer totdat er 2 verschillende dieren onder de pionnen liggen en dan is de volgende speler.

knikkerspel met houten ballen

Wie van de spelers kan de ballen rollen of slaan met de houten golfstick in het poortje met de meeste punten.

Afmeting 89 cm lang, 35,5 cm breed en 45 cm diep.

vogelrace

Leg de vogels op je hoofd met behulp van de plankjes en draag ze naar je nest. Wie Kan de vogels veilig overbrengen zonder ze te laten vallen?

Dit spel is door 2 kinderen gelijk te spelen.

bowlingbaan voor kinderen met 6 mannetjes met hoedjes op

Probeer de mannetjes zodanig te raken zodat het hoedje eraf valt.                    Ieder kind krijgt 3 ballen om te gooien.

Afmeting 153 cm lang, 50 cm breed en 20 cm diep

   

dieren billen gooien

Hang de lijn met 5 dierenbillen op. Ieder kind probeert met de pittenzakjes tegen de billen te gooien. In de winter kan dit prima met sneeuwballen.

    

pingpongbal schieten

Probeer de pingpongballetjes van de standaard af te schieten met een elastiek pistool.

Deze heb ik 2x met de mogelijkheid om met 2 groepen tegen elkaar te strijden.

Buikbal

Dit spel speel je met 2, 4 of 6 personen of 2 teams met maximaal 4 personen (dan heeft 1 persoon van ieder team het klittenband vest aan).
Met een zachte bal probeer je op elkaars vestje te gooien.
Lukt dit dan krijg je 1 punt. Welke persoon of team bereikt als eerste 5 punten.

afmeting vest 30 bij 43 cm.

Koning omgooien

Ontwerp zelf een kasteel van de houten blokken en plaats de koning en de ridders erin of erop. Nu is het de beurt aan de spelers om in 3 worpen met de bal te proberen de koning en de ridders om te gooien en het kasteel (de blokken) overeind te laten staan.

ren je rot

Verdeel de kinderen in een aantal groepen van gelijke grootte naar eigen inzicht. Zorg dat ze achter een lijn staan vanwaar de kinderen moeten vertrekken. Op de grond worden wat verder van die lijn drie grote vierkanten getekend of aangegeven met het meegeleverd koord. In de eerste zet je de houten letter A , in de tweede houten letter B en in de derde houten letter C. De leiding stelt een vraag met meerkeuze antwoorden: A, B of C. Dan moeten ze zo snel mogelijk in het juiste vak gaan staan. Diegenen die verkeerd antwoorden, krijgen (uiteraard) geen punten. Diegenen die wel in het juiste vak zijn gaan staan krijgen 1 punt. De persoon die er het eerste in stond, die zijn groep krijgt een punt extra. Je moet dus niet alleen juist antwoorden, maar ook nog snel zijn.

stokpaarden race met kruisboog

Met 2 teams tegen elkaar of in een groep te spelen. Voordat men het spel gaat spelen zet men een parcours uit met pionnen en legt aan het einde van het parcours de kruisbogen met pijlen (zuignap) klaar en plaats het balletje op de pion.

In estafette vorm, De eerste speler van ieder team of van de groep pakt een stokpaardje. Loopt het parcours, pakt de kruisboog en pijl en schiet net zo lang tot het balletje van de pion afvalt (de kruisboog leggen we terug bij de pion nemen we niet mee), rent terug naar de volgende speler, die pakt het stokpaardje loopt het parcours en schiet met de kruisboog. Dit herhaalt zich totdat alle kinderen geweest zijn. Welk team is het snelst!

ringgooien clown

Om de beurt gooien de spelers of teams met 6 ringen. Wie kan de meeste punten scoren.

Afmeting: 135 bij 45 cm.

ezeltje prik

De speler doet een blinddoek om en probeert de staart (zuignap) op het achterwerk van de ezel te plaatsen. Middels een cirkel welke op het achterwerk van de ezel is getekend kan men punten verdienen. Het middelpunt levert het meest aantal punten op.

Afmeting: 170 bij 59 cm.

       

grote toren met dobbelsteen

Bouw een toren van 1 meter, gooi met de dobbelsteen en haal het blok met de juiste kleur uit de toren zonder dat deze omvalt.

Afmetingen blokken: 20 x 4,5 x 2,5 cm

bowling

Wie lukt het om de 10 kegels in een keer omver te werpen (strike) en wie heeft er na 10 worpen de meeste punten verdiend?

landen memory

Met dit houten wereldspel leer je de vlaggen van de landen. Leg alle platen op zijn kop in een vierkant. Draai nu twee kaarten om. Zijn deze hetzelfde land? Wie heeft er het beste geheugen en vindt de meeste sets?

Afmeting van de platen 20 bij 20 cm en 15 verschillende vlagen.

variatie:

Draai een plaat om en raad van welk land de vlag is. Heb je deze goed dan mag je de plaat houden. Wie heeft de meeste platen verzameld als alle platen omgedraaid zijn?

3 benen race elastieken

Deze comfortabele, met badstof beklede elastische banen zijn ideaal voor allerlei samenwerking spelletjes. Denk aan 3-benen race, 3-benen voetbal of een samenwerking parcours.

  

mini midgetgolf set

Mini Midgetgolf set 6 dierenpoortjes, 8 holes en 1 mini golf mol. Compleet met 6 houten sticks en 6 houten gekleurde ballen met scoringsformulieren.

levend ganzenbord

Dit spel telt niet mee voor 6 spellen = €20,-
Levend Ganzenbord is de levende versie van het bordspel ganzenborden, waarbij je om de beurt met de dobbelsteen gooit en moet proberen om je pion als eerste bij het eindpunt te krijgen, maar nu zijn de spelers zélf de pion. Er zijn erg veel variaties op dit spel, zodat er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en met een groep of in teams wel een leuke versie te verzinnen is.
Dit spel wordt geleverd met een dobbelsteen en neutrale opdrachten.
Afmeting 2.00 x 3.00 meter