gezelschapsspellen

yathzee xxl

Dobbelspel met 5 dobbelstenen (9 bij 9cm) en dobbelbeker (29cm) en grote scoreblok.

Ook het spelen van andere dobbelspellen is hierbij mogelijk. Wil je er een zesde dobbelsteen bij dan is dit mogelijk, geef dit aan bij speeldoe.

   €4,-

levend ganzenbord

Levend Ganzenbord is de levende versie van het bordspel ganzenborden, waarbij je om de beurt met de dobbelsteen gooit en moet proberen om je pion als eerste bij het eindpunt te krijgen, maar nu zijn de spelers zélf de pion. Er zijn erg veel variaties op dit spel, zodat er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en met een groep of in teams wel een leuke versie te verzinnen is.

Dit spel wordt geleverd met een dobbelsteen en neutrale opdrachten wil je iets anders dan is dit mogelijk maar bespreek dit met speeldoe en afhankelijk van wat je wilt komt er een meerprijs bij.

Afmeting 2.00 x 3.00 meter

 €10,-

bingo

Speel samen met je familie/vrienden,  klasgenoten dit leuke Bingospel. Het spel is als vanouds gezellig en  leuk om te spelen .

(Longfield Games Bingomolen, 31cm doorsnee Het onderbord is 45x30cm. Compleet met ballen, scorebord en bingo boekjes (100 vellen)).

Je kunt cadeautjes weggeven of opdrachten verzinnen voor degene die als eerste BINGO heeft!

 €7,50

tafel bingo

De spelers worden in groepen van 5 à 6 kinderen verdeeld. Per groep krijgt men een grote bingokaart (50 bij 50 cm) met de nummers 1 tot en met 75.                                                                                                                                             De spelleider draait een bingonummer met de bingomolen en noemt bij elk nummer een voorwerp of een vraag. Het voorwerp moet dan door (één van) de kinderen gehaald worden en op het nummer gelegd worden.                                                                                                                                                        Indien het een vraag betreft, moet het antwoord bij het desbetreffende nummer opgeschreven worden.

De groep die het eerst zijn kaart vol heeft, heeft gewonnen.

 €7,50

ik hou van holland spel en het verjaardagsspel

Gelijk aan het spel op tv. met presentatrice Linda de mol.

Een hilarische spel, leuk met vrienden familie voor een gezellig avondje!

Spelbeschrijving word bij beide spellen meegeleverd.

Bij het verjaardagspel wordt een uitbreidingsset goed voor 8oo vragen geleverd!

   €5,-

X buzzers 2x

x buzzer zoemer! Geeft licht en geluid bij een druk op de knop.

Leuk bij talentenjacht, quiz ed.

 €4,-

letterpakspel

Letterpakkenspel Het letterpakken spel is bekend van het televisieprogramma: “De jongens tegen de meisjes”. De quizmaster stelt vragen, waarop de vier personen in de letterpakken en hun teamleden het antwoord mogen geven. Er wordt pas een nieuwe vraag gesteld als het antwoord op de letterpakken zichtbaar is. Toon zoveel mogelijk woorden binnen de tijd. Het team met de meeste woorden wint het spel. De letters kunnen met klittenband op de voor en achterzijde van de hesjes geplakt worden. Het spel word geleverd met de letterpakken(hesjes), 4 in het rood en 4 in het blauw, met vragen en de daarbij behorende letters. Dit spel kan ook met 1 team gespeeld dan heeft men maar 4 letterpakken nodig.  

      €7,50

red de prinses

Door het gooien met de dobbelsteen mogen de spelers hun prinses (pion) verplaatsen. De ladders op het speelbord bepalen of de prinses vooruit of achteruitgaat. Welke speler heeft de prinses het eerst in de toren en bevrijd de prins.  Afmeting spel 80 bij 80 cm.

  €4,-

prinses erger je niet

Welke speler heeft door middel van het gooien met de dobbelsteen de prinsessen het eerst binnen. Mens erger je niet door 6 spelers te spelen. Afmeting spel 80 bij 80 cm.

   €4,-