behendigheidsspel

balanceerbord voor kinderen

Zet je voeten op de afbeelding en probeer door te balanceren de bal of ballen in het midden van het doolhof te krijgen.

Afmeting 62 bij 47 cm en belastbaar tot 100 kg.

   €4,-

kaasspel

De spelers of teams zitten ieder aan een kant van het spel. De ene speler speelt met de rode muis en gele knikkers en de andere speler speelt met de blauwe muis en de blauwe knikkers. Door aan beide koortjes te trekken beweegt de muis zich naar boven, trek je aan het linker gaat de muis naar links, trek je aan de rechter dan gaat de muis naar rechts. Je moet proberen om de knikker langs de gaten naar boven te brengen en in het buisje te laten vallen. Welke speler of team gaat dit lukken.
Speel je het spel met een team dan kun je een speler het rechter en de andere speler het linker koordje  laten bedienen. En er zijn per team meerdere knikkers daardoor je kun je ieder teamlid met een knikker laten spelen. Welk team heeft aan het einde van het spel de meeste knikkers in het buisje.

afmeting: 33 bij 21 cm

  €4,-

tekenspel

Een spel dat je kunt spelen vanaf 2 – 10 spelers. Zowel door kinderen als volwassenen. Ieder pakt een touwtje en houdt deze gespannen door middel van samenwerking en overleg kun je een tekening maken, een doolhof wat op tafel ligt na trekken of buiten op de stoep met stoepkrijt een tekening maken.
        €5,-

ei schieten

Houten ei op lepel leggen achter de gemarkeerde lijn gaan staan en schieten. Wie komt het verst. Er zijn 6 lepels en 6 eieren waardoor men evt. met 6 personen tegelijk kan schieten.   €3,-

ei op lepel estafette

ei op lepel leggen, lepel in de mond houden en zo met het ei een parcours afleggen wat men vooraf uitgezet heeft. Als speler 1 klaar is mag speler 2 en zo verder totdat alle spelers van het groepje geweest zijn.

Eventueel kan men de lepel met daarop het ei ook in de hand houden.

Dit kan met 2 teams gespeeld worden welk team is het snelst!

Of in groepsverband, per speler de tijd opnemen. Welke speler de kortste tijd behaald wint.

€4,-